WAT WORDT JOUW RESULTAAT?

Vol Energie?
Op het gewenste gewicht?
Lekker in je vel?
Geen vage klachten meer?
Bewust van jouw gezonde voedingspatroon?

Hieronder de resultaten die anderen bereikt hebben, klinkt goed toch?

Bewust met Solena

Succesverhalen

"Erg betrokken en persoonlijk advies op maat heb ik van Solena gekregen. Fijn om bewust te worden gemaakt van mijn voedingspatroon en leefstijl en daar verandering in aan te brengen. Door haar adviezen heb ik geen last meer van oprispingen en heb ik minder last van vermoeidheid".


"Ik dacht dat ik helemaal geen klachten had maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik een zeer onregelmatige ontlasting heb (2/3 keer per week) met opgezette buik. Daarbij een schimmelnagel en een eczeem plekje op mijn been. Na het eerste consult werd al vrij snel duidelijk dat deze drie elementen met elkaar in verbinding staan! Na aanpassingen en het gebruik van supplementen constateerde ik na 4 weken al een enorme verbetering in mijn ontlasting en opgeblazen buik. Na 8 weken was het eczeem plekje weg en zag de pedicure een enorme verbetering bij mijn schimmelnagel. Bizar gaaf vond ik dit! Ik heb altijd gelooft dat wat je eet en drinkt bepalend is voor je stemming en veel klachten kan voorkomen of genezen maar ik heb het nu zelf mogen ervaren. Ook heb ik meer energie waardoor ik lekkerder in mijn vel zit en daarvoor ben ik Solena super dankbaar!


"Het resultaat mag er nu al wezen. Goede duidelijke uitleg en advisering hoe mijn levensstijl aan te passen. Tips en voorstellen, hoe en wat te doen met de juiste voeding. Juiste stimulans en begeleiding gekregen. Ik voel mij lekkerder in mijn vel zitten."


"Solena is een echte professional. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze luistert goed naar jouw vraag en probeert je hier direct bij te helpen. Ook geeft ze inzichten in wat voeding allemaal kan betekenen voor lichaam en geeft. "


"Bij Solena geweest voor wat meer informatie, ik dacht dat ik al aardig goed bezig was en veel wist... (lees veel boeken over voeding) Maar toch heeft ze me de ogen geopend! Er waren toch nog wat verbeterpunten en met wat simpele aanpassingen heb ik nu een veel betere huid en meer energie! Ik vond het ontzettend interessant en leuk te zien wat voeding dus eigenlijk voor je kan doen. Ook slaap ik beter, echt top dus! Nu volhouden!


×

Bewustmetsolena.nl Whatsapp

× WhatsApp mij