ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT & NEI COACH

Voeding speelt een rode draad door mijn leven. Vooral de bewustwording over wat ik eet is de afgelopen jaren heel belangrijk geworden. En wat het dan met mijn lichaam doet. Tijdens mijn opleiding Orthomoleculaire geneeskunde heb ik een basis gelegd om dit duidelijk te krijgen. Voor mijzelf maar ook om jou mee te adviseren ! Daarmee kan ik niet altijd helemaal tot de kern komen en zijn emoties voor mij ook een belangrijk onderdeel in het wegnemen van belemmeringen. Met NEI coaching pakken we belemmeringen aan bij de oorsprong zodat ze in het hier niet meer nodig zijn.

Hoe ik hier gekomen ben?

Voeding speelt een rode draad door mijn leven. Van een kookworkshop als kind tot de hotelschool, van biologisch eten tot horecabijbaantjes en van culinair uitpakken tot bewustwording over wat ik eet. En dat laatste is de afgelopen jaren heel belangrijk geworden!

Sinds onze kindjes er zijn ben ik steeds bewuster omgegaan met voeding. Ineens de verantwoordelijkheid om die kleintjes te begeleiden tot gezonde, fitte volwassenen. Maar wat geef je ze te eten om daar te komen?

Voeding is nooit mijn echte baan geweest en elke keer wrong mijn werk want iets klopte er niet. Tijdens een persoonlijk ontwikkeltraject kwam ik erachter wie ik ben, wat ik kan en vooral ook wat ik wil. Toen besefte ik dat ik heel graag iets met voeding wilde doen, als zelfstandig ondernemer.

Net in die periode ging ik aan de slag met een 50 dagen voeding-challenge. Ik was heel gedisciplineerd met het resultaat dat mijn buik echt een stuk platter was. Nee, niet afgevallen maar niet meer opgeblazen. Ik had veel meer energie, was positiever, mooie huid, nergens meer uitslag, geen stinkende adem en zweetoksels meer. Al met al: wauw!!! Dat gun je toch iedereen? Na een zoektocht wat hier bij past in de voeding kwam ik uit bij orthomoleculaire geneeskunde. Want:

Voeding is onze basis, net als benzine voor een auto werkt ons lichaam ook op de juiste brandstof. Maar wat is dan die juiste brandstof en waar koop je die? En wat gebeurt er als je de verkeerde brandstof gebruikt, is dat te herstellen? Ik heb de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde behaald en mij daarna gespecialiseerd tot kinderconsulent. Vanaf 2018 ben ik gestart als zelfstandig orthomoleculair therapeut en adviseer ik jou om gezond en vol energie te zitten door het bewust eten van de juiste voeding!


Maar alleen voeding is het niet voor mij, daar kwam ik na een tijdje achter. Soms zag ik klachten bij mensen waar een emotionele oorzaak achter zat. In die gevallen was er wel een ijzersterke discipline nodig om een nieuw voedingspatroon vast te houden... Tot ik toen in aanraking kwam met NEI, Neuro Emotionele Integratie! Ik was om, hiermee kan ik jou echt coachen om de oorzaak van jouw issues op te pakken. Op emotioneel vlak maar ook fysiek. Vanaf 2020 is dat ook een onderdeel geworden van mijn behandelingen. Want wanneer alle moeite wegvalt, blijft wat je wenst over!

Natuurlijk blijf ik mij bijscholen want wat voeding en emoties met jou kunnen doen is een veel te interessant onderwerp waarin ik nooit uitgeleerd ben!

Kan ik jou coachen?


"Your health is an investment, not an expense"
×

Bewustmetsolena.nl Whatsapp

× WhatsApp mij