Massage en coaching door Ida Furer

Ben je ook zo druk dat je er hoofdpijn van krijgt? Heb jij het gevoel dat er een last op je schouders ligt? Heb jij behoefte aan een moment van ontspanning bij jou thuis?

Lees meer

Osteopathie Vossen

Osteopathie is een behandelwijze die de beweeglijkheid van het lichaam als uitgangspunt heeft. Alles in het lichaam beweegt, dit is essentieel voor een goede werking. Een verminderde mobiliteit kan leiden tot verschillende klachten zoals bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. De osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij of zij weet welke weefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar beïnvloeden. Hierdoor is hij of zij in staat de oorzaak van een klacht te achterhalen.

Lees meer

Lotus Familieopstellingen

Een familieopstelling helpt met name bij vragen of klachten, die je al langer bezighouden; bij jezelf of bij je kinderen. Waar je misschien al van alles aan gedaan hebt, maar waar je op de één of andere manier niet veel verder mee komt.

Lees meer

Udongo

Mijn naam is Joep Jägers en binnen praktijk Udongo geef ik VoetreflexPlus behandelingen. Mijn insteek is om mensen in hun kracht te zetten, de kwaliteiten zichtbaar te maken en te versterken. Ik gebruik de natuurlijke energie als basis en resoneer mee op de persoon, die ik behandel.

Lees meer

Viisio

Mijn naam is Angela Wijnhoven en ben in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik in 2010 de vervolgopleiding sportfysiotherapie heb afgerond. De laatste jaren heeft fasciatherapie mijn interesse gewekt. Na het volgen van deze opleiding was ik er al snel over uit dat ik mijn eigen weg en visie wilde volgen; meer de diepte in tijdens behandelingen. Het grote geheel zien in het totale plaatje van het menselijk lichaam is belangrijk voor een effectief resultaat. Mijn missie is kijken naar de mens als ‘totaalplaatje’. Ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht(en) om zo tot een juiste oplossing te komen.

Lees meer

Saskia Schrader

Mijn achtergrond als klinisch psychologe en leefstijlcoach combineer ik met mijn kennis van de reflexzonetherapie om zo de gehele mens te behandelen en niet alleen zijn ziekte. Ik werk vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik er van uit ga dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het accent van de behandelingen ligt op de reflexzonetherapie.

Lees meer

Statera- counseling

Samen werken aan inzicht en groei. Als Psychosociaal therapeut begeleid ik je om goed en vooral bewust naar jezelf te kijken en luisteren. Ieder mens heeft andere ervaringen, een andere beleving, achtergrond, opvoeding, waarden en overtuigingen. Dat maakt dat jij de unieke mens bent, die je bent. Je mag er zijn zoals je bent, graag zelfs! Mijn motto: er bestaan geen rare of vreemde dingen, alles is bespreekbaar en taboes zijn er om doorbroken te worden. Met mijn coaching ervaring, persoonlijke aanpak en theoretische kennis begeleid ik je richting bewustzijn, zelfkennis, zelfrespect en jouw persoonlijke doelen. Wat wil je wel in plaats van wat wil je niet!

Lees meer
×

Bewustmetsolena.nl Whatsapp

× WhatsApp mij